sreda , 15 jul 2020
Naslovna / Sport / Proteklih 27 godina rada „Yu eco“ radija, u velikoj meri, obeležili su sportski izveštaji

Proteklih 27 godina rada „Yu eco“ radija, u velikoj meri, obeležili su sportski izveštaji

Proteklih 27 godina rada „Yu eco“ radija, pored ekoloških i servisno-komunalnih informacija, ali i dobre muzike, po želji naših slušalaca, u velikoj meri obeležili su i izveštaji sa sportskih borilišta.

U vreme prvih dana emitovanja programa te pionirske ekološke radio stanice na ovim prostorima, članice Ženskog kuglaškog kluba „Pionir“ dominirale su na domaćoj lokalnoj i saveznoj, ali i na međunarodnoj sportskoj sceni, dok je naša medijska kuća bila verni pratilac svih tih njihovih uspeha.

Nijedan značajniji rezultat Stonoteniskog kluba „Spartak“ nije mogao biti ostvaren bez medijske promocije u programu „Yu eco“ radija.

Danas je izveštavanje iz ovog uzornog subotičkog sportskog kolektiva obogaćeno i emitovanjem u programu „Yu eco“ televizije, koji se rado gleda u čitavom regionu.

I vredni bokseri „Spartaka uvek su imali značajno mesto u svim sportskim emisijama na „Yu eco“ radiju.

Najčešći naš gost iz ovog kluba bio je sadašnji trener Tomislav Antelj, koji je prvi radijski intervju, još kao takmičar početnik, imao, upravo, na „Yu eco“ radiju, a iz tog gostovanja, vremenom, se izrodila jedna izuzetno uspešna i plodonosna sportska saradnja, koja neprekidno traje sve do danas.

 

 

 

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

„Vojvodina open“, ove godine, bez stranih takmičara

Kako stvari trenutno stoje, predstojećeg vikenda, Veslački klub „Palić“ biće domaćin i organizator tradicionalne, 58. …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *