četvrtak , 13 avgust 2020
Naslovna / Kultura / Program Fondacija „Danilo Kiš“

Program Fondacija „Danilo Kiš“

Psihološke radionice, te radionice konverzacije koje se realizuju online putem, samo su neke od radionica „Danilo Kiš“ fondacije, koje tokom avgusta meseca očekuju naše sugrađane.

Iz Fondacije „Danilo Kiš“ ističu da je interesovanje sugrađana za programe koji su se u toku prethodnih meseci realizovali online putem, veoma veliko. Sve zainteresovane i u avgustu mesecu očekuje šarolik i bogat program,ali i određene novine. Između ostalih, realizovaće se radionice koje se odnose na pisanje cv-a, te propratnog pisma, ali i radionice čija je tematika veština komunikacije. Fondacija je u sklopu planiranih aktivnosti tokom leta, ostvarila saradnju i sa pojedinim srednjim školama u Subotici. U toku je prikupljanje videa sa zanimljivih turističkih destinacija, a svi zainteresovani svoj snimak, mogu da pošalju na adresu Fondacije. U avgustu će biti održane i psihološke radionice.

Iz Fondacije „Danilo Kiš“ pozivaju svoju publiku da učestvuje u trenutno aktuelnom nagradnom foto konkursu, koji traje do kraja avgusta. Sve dodatne informacije, mogu se pronaći na FB stranici, kao i na Instagram profilu, ali i sajtu Fondacije.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Promocija knjige „Akcijaški nezaboravak“

U organizaciji Udruženja akcijaša Subotice, sutra od 17:45h, u svečanoj sali Otvorenog univerziteta, biće održana …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *