subota , 6 jun 2020
Naslovna / Društvo / Produženje drugog upisnog roka na fakultetima

Produženje drugog upisnog roka na fakultetima

Na Građevinskom i Ekonomskom fakultetu biće organizovan drugi produženi upisni rok. Na obe visokoobrazovne ustanove ostalo je slobodnih mesta za buduće studente koji žele da se obrazuju iz oblasti građevine ili ekonomije.

Na Građevinskom fakultetu kandidati će sutra polagati prijemni u drugom produženom upisnom roku za koji su se studenti prijavljivali danas. Upis studenata koji polože prijemni ispit biće organizovan 27. septembra. Na ovoj visokoobrazovnoj ustanovi slobodnih mesta ostalo je na smerovima građevinarstvo i geodezija.

U drugom upisnom roku, Ekonomski fakultet u Subotici upisalo je 10 studenata, a ukupan broj brucoša koji će 1. oktobra početi sa studiranjem je 134. Kako najavljuju sa Ekonomskog fakulteta, za 10 dana bi i na ovom fakultetu trebalo da bude organizovan drugi produženi upisni rok budući da je ostalo mesta za samofinansirajuće studente.

Nova akademska godina za studente prve godine fakulteta počinje 1. oktobra, dok za ostale studente počinje dve nedelje kasnije, odnosno 15. oktobra.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

U toku izgradnja stanova za izbegla lica

U Ulici Ive Senjanina započeta je izgradnja stanova kojima će biti rešeno stambeno pitanje za …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *