ponedeljak , 25 mart 2019
Naslovna / Društvo / Produžen rok za prijavljivanje za besplatne specijalističke informatičke obuke

Produžen rok za prijavljivanje za besplatne specijalističke informatičke obuke

Produžen je rok za prijavljivanje za besplatne specijalističke informatičke obuke, koje organizuje Nacionalna služba za zapošljavanje. Kandidati zainteresovani za uključivanje u obuke mogu se prijaviti do 25. jula, isključivo preko sajta www.itobuke.rs koji je korisnicima dostupan 24 sata dnevno, svim danima, uključujući i subotu i nedelju. 
Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ) organizuje atraktivne obuke koje će korisnicima obezbediti neophodna znanja i veštine za rad u IT sektoru: Java programiranje, izrada veb-aplikacija, PHP i .Net programiranje…
Svoje programe obuka NSZ je uskladila sa potrebama tržišta rada. U planu je izvođenje specijalističkih informatičkih obuka u 10 gradova širom Srbije, u koje će, u okviru prvog ciklusa koji počinje u septembru, biti uključeno 775 polaznika. 
Uslov je da su kandidati na evidenciji nezaposlenih NSZ, da imaju najmanje završenu srednju četvorogodišnju školu, sklonosti za informatičko programiranje, da poznaju rad na računaru i engleski jezik najmanje na A2 nivou.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Održano Državno takmičenje iz fizike za učenike srednjih škola

U Politehničkoj školi održano je Državno takmičenje iz fizike koje je okupilo 369 najboljih mladih …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *