sreda , 24 april 2019
Naslovna / Uncategorized / Produžen konkurs za drugu generaciju digitalnih konsultanata

Produžen konkurs za drugu generaciju digitalnih konsultanata

Centar za digitalnu transformaciju Privredne komore Srbije je, zbog velikog interesovanja, produžio rok za prijavu kandidata za obuku i sertifikaciju stručnjaka iz oblasti digitalne transformacije kompanija do ponedeljka, 25. marta.
Selekcija kandidata biće obavljena do 29. marta, saopštneo je iz PKS.
Obuka druge generacije konsultanata odvijaće se prema Programu Centra za digitalnu transformaciju, pripremljenim u saradnji sa PKS i Privrednom komorom Austrije.
Svi kandidati prolaze obuku za opšti modul – ekspertska analiza, nakon čega se opredeljuju za jedan od tri specifična – digitalna transformacija (modeli i procesi poslovanja), E-trgovina/E-marketing i društvene mreže, IT sigurnost i zaštita podataka. Svi detalji dostupni su na web sajtu www.cdt.org.rs.
Kandidati koji sa uspehom prođu proces sertifikacije imaće mogućnost da, kao deo tima konsultanata, učestvuju u Programu podrške digitalnoj transformaciji mikro, malih i srednjih preduzeća.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Pokrajinska vlada obezbedila je oko 350 miliona dinara

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović uručio je 254 ugovora predstavnicima jedinica lokalnih samouprava i nosiocima …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *