ponedeljak , 24 februar 2020
Naslovna / Sport / Prisutne novinare Marjanović je upoznao sa finansijskom situacijom

Prisutne novinare Marjanović je upoznao sa finansijskom situacijom

Na današnjoj konferenciji za novinare, koja je organizovana povodom odigravanja utakmice 15. kola Košarkaške lige Srbije između košarkaša Zlatibora i Spartaka, sportskoj javnosti Subotice prvi put se obratio Dušan Marjanović, predsednik Košarkaškog kluba Spartak.

Tom prilikom, prisutne novinare Marjanović je upoznao sa finansijskom situacijom, u kojoj se ovaj klub sada nalazi i istakao je da mu je u vreme dolaska na čelo košarkaša Spartaka rečeno da Klub ima znatno manja dugovanja, nego što se to na kraju ispostavilo.

 

Povodom obraćanja Dušana Marjanovića medijima, oglasila se i bivša predsednica Košarkaškog kluba Spartak Josipa Ivanković, koja je istakla da smatra da će nadležne institucije odraditi svoj posao i da će dokazati da je Košarkaški klub Spartak, dok je ona bila na njegovom čelu, isti vodila pažnjom dobrog domaćina, što se reflektovalo kroz rezultate koje je Klub postizao.

Osim toga, njoj je žao što njeni naslednici, sadašnje rukovodstvo, svoje loše rezulatte i nesposobnost vođenja ozbiljnog Kluba pokušavaju prikriti blateći prethodnike – zaključila je Josipa Ivanković.

Košarkaški klub Spartak, trenutno, nema finansijskih sredstava da dovede pojačanja, pa se akcenat stavlja na rad sa mladim igračima, ali ambicije kluba i dalje su vezane za plasman u Super ligu.

O autoru sinisa

Pogledaj i sledeće

Popularne golubice slavile su sa 7-1

Prolećni deo prvenstva igračice Spartaka počele su pobedom na gostovanju protiv sastava Sloge iz Zemuna.Popularne …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *