subota , 21 april 2018
Naslovna / Uncategorized / Preminuo Slavko Parać

Preminuo Slavko Parać

Slavko Parać, dugogodišnji član i funkcioner DS-a, odbornik i nekadašnji predsednik Skupštine Subotice preminuo je sinoć u 63-oj godini života.

Slavko je  političku karijeru započeo u svojoj ranoj mladosti angažovanjem u Savezu socijalističke omladine u Subotici, nakon čega je postao predsednik Saveza socijalističke omladine Jugoslavije.

U svojoj bogatoj političkoj karijeri obavljao je mnoge značajne funkcije u Subotici, u organima Autonomne pokrajine Vojvodine, kao i saveznim organima. Subotičani će ga pamtiti kao jednog od osnivača antiratnog pokreta Golubovi Subotice i predsednika Saveza građana Subotice.

Poslednjih 12 godina svog života posvetio je radu u Demokratskoj stranci gde je u jednom mandatu bio predsednik Gradskog odbora i poslanik Skupštine Autonomne pokrajine Vojvodine, a u četiri poslednja mandata i odbornik u Skupštini grada Subotice gde je obavljao i funkcije zamenika predsednika i predsednika Skupštine grada Subotice.

Komemoracija povodom smrti Slavka Paraća održaće se sutra u 12h u Velikoj većnici Gradske kuće, a sahrana će se obaviti u 15h na Palićkom groblju iz mrtvačnice.

O autoru sinisa

Pogledaj i sledeće

Košarkaši Spartaka u nastavku košarkaške lige Srbije dočekuju utakmicu protiv sastava Beovuku

Za dane vikenda očekuje nas i te kako zanimljiv sportskim program.Košarkaši Spartaka u nastavku košarkaške …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *