četvrtak , 2 april 2020
Naslovna / Društvo / Predstavljen novi konkurs Fondacije Ana i Vlade Divac

Predstavljen novi konkurs Fondacije Ana i Vlade Divac

U okviru projekta podrške stanovništvu u zajednicama pogođenim izbegličkom krizom, Fondacija „Ana i Vlade Divac“ raspisala je konkurs pod sloganom „Možemo i mi“. O načinu konkurisanja svi zainteresovani imali su priliku da se upute na info-sesiji koja je održana u Hotelu „Galerija“. Projekat se realizuje na teritorijama opština Šid, Preševo i u Subotici. Konkurs je otvoren do 20. januara, a pravo apliciranja imaju i neformalne i registrovane organizacije.

Ukupan budžet koji je raspoloživ za sve tri lokalne zajednice iznosi 70 000 dolara. Neformalne grupe mogu da apliciraju za iznose do 200 000 dinara, dok udruženja i fondacije mogu da apliciraju do iznosa od 700 000 dinara, napominju iz Fondacije.

Svi zainteresovani građani detaljnije se, o uslovima konkurisanja, mogu uputiti na sajtu www.divac.com/mozemoimi. Na sajtu se nalaze sve informacije, upotstva, smernice, kao i prijavni formular, zaključuju iz Fondacije.

O autoru Miljana Crnogorac

Pogledaj i sledeće

Grad podelio 7000 litara dezinfekcionog sredstva

Iz distributivnog centra u Biznis inkubatoru već je podeljeno 7000 litara natrijum-hipohlorita, sredstva koje preporučuju …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *