Pokrajinski sekretar Njilaš posetio Muzičku školu

U sklopu akcije Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje pod nazivom “Sekretarijat bliže školskim klupama” pokrajinski sekretar, Mihalj Njilaš obišao je Muzičku školu koja ove godine slavi vek i po postojanja, a u kojoj su tokom godine izvođeni brojni građevinski radovi finansirani od strane Pokrajinske vlade i Grada.
U godini velikog jubileja Muzička škola radila je vredno na organizovanju koncerata, ali i pisanju građevinskih projekata koji su realizovani zahvaljujući sredstvima Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje i Grada Subotice.
Pokrajinski sekretar, Mihalj Njilaš pohvalio je sve koji su učestvovali u realizaciji koncerata koji su održani povodom proslave 150 godina postojanja Muzičke škole. Njilaš se prilikom posete uverio u to da su radovi koje je finansirao Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje urađeni na vreme i po planu.
Poseta pokrajinskog sekretara Njilaša realizovana je u skolpu akcije “Sekretarijat bliže školskim klupama”.Ova akcija je pri kraju, a obuhvaćene su sve obrazovne ustanove na teritoriji Vojvodine kojih ima više od 550.