ponedeljak , 21 januar 2019
Naslovna / Društvo / Počela intenzivnija prodaja aranžmana za leto, Grčka i dalje najpopularnija

Počela intenzivnija prodaja aranžmana za leto, Grčka i dalje najpopularnija

Iako se aranžmani za letovanje prodaju još od oktobra prethodne godine, ovih dana prodaja je intenzivirana, a Grčka je i dalje najpopularnija destinacija. Svi oni koji planiraju da letuju u Grčkoj ove godine moraće da izdvoje novac i za boravišnu taksu.

Subotičani već razmišljaju o godišnjem odmoru, a mnogi su i uplatili aranžmane za leto. I ove godine građane najviše privlači Grčka, a podjednako su popularna sva letovališta, poručuju turistički radnici.

Kako je i Egipat veoma tražena destinacija iz agencije napominju da je avio kompanija koja organizuje čarter letove povisila cenu karte i to za 50 evra po osobi. Kada su u pitanju korekcije cena, svi oni koji planiraju letovanje u Grčkoj trebalo bi da znaju da će od ove godine morati da plate i boravišnu taksu, ali dobra vest je što ona ne košta mnogo.

Crna Gora, Turska i Hrvatska se podjednako traže. Prethodnih godina prevoz je predstavljao problem za sve one koji su se odlučili da letuju u Hrvatskoj a da ne putuju sopstvenim prevozom, međutim iz turističke agencije objašnjavaju da se ponuda proširila te da postoji direktan prevoz iz Subotice do pojedinih mesta na Hrvatskom primorju poput Hvara, Korčule i Makarske.

O autoru Miljana Crnogorac

Pogledaj i sledeće

Na Bačkim Vinogradima sprečen pokušaj krijumčarenja papagaja

Carinici su na prelazu Bački Vinogradi, u saradanji sa policijom, sprečili krijumčarenje sedam papagaja, među …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *