sreda , 20 septembar 2017
Naslovna / Ekonomija / Panonreg: podrška preduzetnicima i malim i srednjim preduzećima

Panonreg: podrška preduzetnicima i malim i srednjim preduzećima

 

U saradnji sa 8 jedinica lokalne samouprave na teritoriji koju pokriva, Regionalna razvoja agencija Panonreg sprovodi projekat, koji za cilj ima poboljšanja nematerijalne podrške preduzetnicima i malim i srednjim preduzećima. Vrednost projekta je 2,4 miliona dinara, od kojih je polovinu obezbedio Panonreg.

U okviru projekta, koji će biti realizovan do decembra Regionalna razvojna agencija „Panonreg“ će informisati preduzetnike preko kancelarija u svakoj opštini na teritoriji koju pokriva. Akcenat će posebno biti na stvaranju baze zainteresovanih preduzetnika, tumačenju konkursne dokumentacije, promociji uspešne prakse i umrežavanju aktera u pružanju nematerijalne podrške preduzetnicima.

Dugoročni cilj projekta je povećanje konkurentnosti mikro, malih i srednjih preduzeća i unapređenje usluga, koje Panonreg pruža krajnjim korisnicima u 8 opština. Na ovaj način, Panonreg će unaprediti svoje usluge na polju savetovanja i informisanja vezano za biznis planiranje i marketing, mentorsku podršku za start up i tekuću podršku.

Projekat je u saglasnosti sa „Programom podrške projektima za unapređenje ekonomskog razvoja“, koji realizuje Razvojna agencija Srbije.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Minimalna cena rada povećana sa 130 na 143 dinara po satu

  Članovi Socijalno-ekonomskog saveta Srbije dogovorili su se danas da minimalna cena rada bude povećana …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *