petak , 29 maj 2020
Naslovna / Društvo / Otvoreni prvi Dani građevinarstva

Otvoreni prvi Dani građevinarstva

Na Građevinskom fakultetu otvoreni su prvi Dani građevinarstva. U cilju promocije građevinske struke ovu manifestaciju organizovali su Politehnička škola i Građevinski fakultet.
Učenici i profesori Politehničke škole i Građevinskog fakulteta, kao i kompanije koje se bave proizvodnjom građevinskog materijala, potrudili su se da osnovcima i srednjojškolcima približe građevinsku struku.
Kroz brojne radionice đaci Politehničke škole predstavili su osnovcima mogućnosti za obrazovanje koje nudi njihova škola. Svi zainteresovani učenici imali su priliku da iz prve ruke dobiju informacije o svim obrazovnim profilima.
Prve Dane građevinarstva otvorili su Pokrajinski sekretar, Mihalj Njilaš i predsednik skupštine grada, Tivadar Bunford. Bunford je istako da je i sam kroz građevinsku struku stekao sigurnost i mir, te ostvario svoj san. Dok je Njilaš naglasio značaj povezivanja obrazovanja i privrede i dodao da je to povezivanje moguće kroz građevinsku struku.
Otvaranju manifestacije prisustvovala je i članica GV zadužena za obrazovanje, Nataša Aleksić. Dani građevinarstva trajaće do sutra.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Program „Uhvati, steriliši i pusti“

Od početka programa „Uhvati, steriliši i pusti“ do sada je učestvovalo 134 pasa koji su …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *