nedelja , 19 maj 2019
Naslovna / Društvo / Otvorena izložba “ARH 2018”

Otvorena izložba “ARH 2018”

U holu Otvorenog univerziteta, u organizaciji Regionalne kancelarije Inženjerske komore Srbije, sinoć je otvorena tradicionalna izložba arhitektonskih radova “Arh 2018”. Izložbu je otvorio arhitekta Karolj Terteli.

Posle dve godine pauze, otvorena je izlozba “ARH” na kojoj su, kao i prethodnih godina, predstavljeni projekti iz oblasti arhitekture i građevinarstva koji su obeležili prethodni period. Pored 29 projekata domaćih autora, na izložbi su ove godine predstavljena i 23 rada članova Komore arhitekata Županije Čongrad iz Mađarske.

Najveći broj predstavljenih radova posvećen je stambenoj izgradnji, koja je po oceni članova Inženjerske komore jedina u ekspanziji. Ipak, na izložbi su predstavljena i dva projekta arhitekte Vilmoša Tota, na osnovu kojih su izgrađene katoličke crkve u Senti i Nosi.

Cilj manifestacije je lična prezentacija arhitekata, pojedinaca kao i timova, njihovo međusobno upoznavanje u svrhu profesionalne saradnje, te predstavljanje najznačajnih projekata široj javnosti. Izložba će u holu Otvorenog univerziteta biti otvorena do 25. novembra.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Poslednjih godina primetan pad u korišćenju SOS telefona

U toku prethodne godine oko 500 naših sugrađana koristilo je usluge SOS telefona. Za ovu …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *