ponedeljak , 28 septembar 2020
Naslovna / Društvo / Otvoren novi maloprodajni objekat kompanije „Joviste“

Otvoren novi maloprodajni objekat kompanije „Joviste“

Na Paliću je otvoren novi maloprodajni objekat kompanije “Joviste”. Ovo je drugi po redu prodajni objekat ove kompanije koja za 2019. godinu predviđa porast prometa od 86%.

Osluškujući potrebe kupaca, kompanija “Joviste” danas je otvorila vrata svojim kupcima na Horgoškom putu 81b, u drugom po redu maloprodajnom objektu. Objekat je lociran pored proizvodnog pogona koji se prostire na 2500 m2. Drugi prodajni objekat “Joviste” lociran je u Sarajevskoj ulici.

Kompanija “Joviste” prošle godine izvezla je robu u vrednosti od 156.000 eura, a za ovu godinu je u planu da ta brojka dostigne 600.000 eura. Planovi menadžmenta kompanije“Joviste” su da ove godine ostvare promet blizu 6 miliona eura, što po njihovim procenama predstavlja porast od 86% u odnosu na prethodnu godinu. “Joviste” je kompanija koja prateći potrebe tržišta ide u korak sa vremenom, te je danas prezentovan i tzv. “smart “ prozor koji je kupcima već dostupan u maloprodajnom objektu u Sarajevskoj ulici. “Joviste” poseduje sve sertifikate neophodne za izvoz proizvoda u EU, a među njima i sertifikat Rozenhajm insituta. Po rečima komercijalnog direktora kompnije “Joviste” , Milorada Radulovića ova firma konstantno napreduje i razvija.

Kompanija “Joviste” za subotu priprema poklon za sve svoje kupce i goste Palića. Naime, oko 100 najsrećnijih imaće priliku da posmatra Palić sa visine, leteći balonom u organizaciuji ove kompanije. Po rečima predstavnika “Joviste”, izabran je balon kao simbol nečega što će se vinuti u visine, kao što to čini i njihova kompanija.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Posle kratke i teške bolesti jutros je preminuo Mirko Grlica, istoričar i muzejski savetnik Gradskog muzeja

Grlica rođen je u Subotici 6. avgusta 1956. godine. Diplomirao je na smeru istorija na …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *