četvrtak , 22 avgust 2019
Naslovna / Ekonomija / Održano predavanje „Prodaja=zanimanje za 5“

Održano predavanje „Prodaja=zanimanje za 5“

Prodaja je jedan od najzanimljivijih i najuzbudljivijih poslova današnjice, zaključak je predavanja koje su juče, studentima Ekonomskog fakulteta, održali mladi menadžeri domaćih i internacionalnih kompanija. Predavanja pod nazivom “Poslovi za 5” predstavljaju prve aktivnosti u okviru velikog nacionalnog projekta pod nazivom “Budućnost za 5”, koji ima za cilj da inspiriše mlade da na vreme razmišljaju o svojoj budućnosti u svetu biznisa.
Aleksandar Bračar je suvlasnik porodične firme koja se bavi proizvodnjom unkatne obuće. Posao je započeo pre deset godina. Iako je početak bio izuzetno težak, Aleksandar sada može da kaže da je uspeo da razradi posao, a plodove svog rada uveliko ubira. Svojom pričom pokušao je da motiviše mlade da pokrenu sopstveni biznis i pokušaju da ga razviju uprkos svim preprekama sa kojima će se sigurno suočavati na samom početku.
Aktivno osluškivanje klijenata i praćenje domaćih i globalnih trendova veoma su važni elementi koji utiču na uspešnost prodaje, navela je Ružica Nimčević iz Infostuda. Ona je u kompaniji u kojoj radi zadužena za prodaju reklamnog prostora na sajtu, a svoja iskustva iz oblasti prodaje rado je prenela budućim diplomiranim ekonomistima.
Nosioci nacionalnog projekta “Budućnost za 5” su srednjoškolci okupljeni u organizaciji “Unija srednjoškolaca Srbije” i studenti organizacije “Centar E8”, a projekt je podržalo i Ministarstvo omladine i sporta.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Održan stručni skup posvećen podsticajima za razvoj preduzetništva

U prostorijama Regionalne privredne komore Severnobačkog upravnog okruga održan je stručni skup posvećen podsticajima za …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *