subota , 6 jun 2020
Naslovna / Ekonomija / Održano predavanje „Liderstvo“ u Biznis inkubatoru

Održano predavanje „Liderstvo“ u Biznis inkubatoru

Uspešan lider može postati svako ko je spreman da radi na sebi, poruka je predavanja pod nazivom “Liderstvo” koje je održano tokom prepodneva u Biznis inkubatoru.

“Liderstvo” je još jedno u nizu besplatnih predavanja koja se svake srede održavaju u Poslovnom inkubatoru Subotica. Predavanja su otvorena za sve zainteresovane, a namenjena su pre svega preduzetnicima i onima koji to nameravaju da postanu.

Današnje predavanje imalo je za cilj da predoči polaznicima koje su karakteristike uspešnog lidera, te da pokaže da primenom određenih obrazaca ponašanja svako može postati vođa. Po rečima predavača, Bojana Božovića, uspešan lider je osoba koja u životu preuzme ulogu kreatora umesto žrtve i koja je svesna da, iako ne može da utiče na sve situacije u životu može da utiče na to kako će reagovati na njih. Ključno je da svako može postati lider ukoliko to odluči.

Za narednu sredu planirano je predavanje na temu “Kako povećati pasivne prihode”. Učešće je besplatno uz prethodnu prijavu u Biznis inkubatoru, a početak je u 10 časova.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Radno vreme prodavnica danas I sutra do 16.00 časova

Na predlog Privredne komore Srbije, trgovinski lanci radno vreme sa potrošačima danas I sutra mogu …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *