sreda , 5 avgust 2020
Naslovna / Društvo / Održana 4.Konferencija beba

Održana 4.Konferencija beba

U okviru Zavičajnih dana, juče na Gradskom trgu, održana je 4. Konferencija beba. Naši najmlađi sugrađani takmičili su se u dve disicpline, odnosno ispijanju vode i puzanju, a priliku da učestvuju imali su i roditelji koji su se takmičili u presvlačenju mališana.

U ispijanju vode takmičile su se tri bebe, a najbrža je bila beba Nevena, koja je decilitar svog napitka ispila brzo i to ležeći, te ponela titulu bebe cugera. Najmlađi sugrađani odmerili su snage i u puzanju, a najbrži su bili Una i Stefan. Priliku da učestvuju u manifestaciji imali su i roditelji, koji su se takmičili u presvlačenju beba. Zanimljivo je da su u ovoj igri učestvovali uglavnom očevi, ali ipak kao najveštija u presvlačenju bebe pokazala se mama Bojana, koja je svog sina Relju presvukla ekspresno.

Četvrtu Konferenciju beba, svojim učešćem, podržao je čuveni Jovan Adamov. Muzički urednik i dirigent neoprevaziđene TV serije za decu „Muzički tobogan“, podsetio je da u današnje vreme nema puno dešavanja u kojima bebe imaju priliku da učestvuju, i dodao da su upravo iz tog razloga manifestacije poput ove od izuzetnog značaja.

Pored Joce Adamova u zabavnom programu učestvovali su popularni voditelj dečijih emisija Predrag Vuković Peđolino, kompozitor i animator Branimir Rosić i pesnik za decu Suzana Krivokapić.

O autoru Miljana Crnogorac

Pogledaj i sledeće

Akcija RTV YuEco „Da se zna ko kosi,a ko ne kosi“

Naši sugrađani iz MZ Aleksandrovo ukazali su nam na zakorovljenu i neodržavanu travnatu površinu u …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *