utorak , 7 jul 2020
Naslovna / Društvo / Od danas na teritoriji Grada Subotice ponovo dostupna usluga nege u kući

Od danas na teritoriji Grada Subotice ponovo dostupna usluga nege u kući

Od danas je na teritoriji Grada Subotice ponovo dostupna usluga nege u kući korisnicima usluge Službe „Otvorena zaštita“ u realizaciji Gerontološkog centra. Usluga će se pružati starijima od 65 godina na teritoriji celog grada.

Na osnovu inicijative gradonačelnika Bogdana Labana , kao i na osnovu ukazanih potreba naših najstarijih sugrađana, Gerontološki centar, Služba“ Otvorena zaštita“ ponovo pruža usluge medicinskih sestara odnosno tehničara i negovateljica. Razmotrene su sve mogućnosti da se ova usluga bezbedno vrati, te je više faktor koji su doprineli ponovnom uspostavljanju usluge, objašnjava direktor Gerontološkog centra, Nenad Ivanišević.

Usluga se uspostavlja od danas, a radnici od svojih kuća idu na teren, objašnjavaju iz Gerontološkog centra. Ova usluga veoma je značajana preko 700 korisnika je koristilo ovu uslugu,a sada već ima više stotina ponovo prijavljenih, kažu iz ove ustanove.

Korisnici usluge nege koji su koristili uslugu i žele da nastave mogu da se jave i informišu na telefon 024 / 555-050 svaki radni dan od 7 do 14 časova.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Jedina opoziciona grupa građana na teritoriji Vojvodine koja je uspela da pređe cenzus

Lider “Pokreta građanske Subotice”, Jene Maglai je analizirajući rezultate proteklih izbora na sva tri nivoa, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *