četvrtak , 9 april 2020
Naslovna / Društvo / Obuka „Panonrega“ završena

Obuka „Panonrega“ završena

Besplatna obuka za nezaposlena lica i početnike u poslovanju, Regionalne razvojne agencije “Panonreg”, završena je uspešno, a ovu obuku završilo je 12 polaznika. U okviru programa bilo je reči o dva programa Ministarstva privrede za podršku preduzetnicima. Na programu podrške za početnike u poslovanju, koji je realizovala Regionalna razvojna agencija „Panonreg“, učestvovalo je 12 polaznika, među kojima je bio i Zoran Buinjac. Kako kaže ovo je prvi put da učestvuje u ovakvom programu, a obuka je prema njegovim rečima ispunila očekivanja, te da su nova znanja korisna za pokretanje sopstvenog posla. Ono za šta će iskoristiti stečeno znanje, rekao je Zoran, je za pokretanja sopstvenog biznisa u oblasti turizma.
Početnici u poslovanju,odnosno oni koji su osnovali firmu pre najviše dve godine kao i nezaposlene osobe, imali su pravo na ovu besplatnu obuku. Cilj je bio pružiti osnovna znanja koja su potrebna za održivi poslovni model. Na obuci su obrađeni svi važni elementi poslovanja, a polaznici su dobili po završetku obuke i potvrde.
Iz Regionalne Razvojne agencije „Panonreg“, kažu da će se 12.marta održati obuka za pisanje poslovnog plana, te da će polaznici dobiti dovoljno instrukcija za pisanje aplikacije za program za samozapošljavanje, kao i za program Fonda za razvoj.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Roditelji putem e-uprave od 1. aprila mogu da iskažu zainteresovanost za upis deteta u određenu osnovnu školu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *