nedelja , 18 mart 2018
Naslovna / Društvo / Nova podloga na još jednom sportskom terenu

Nova podloga na još jednom sportskom terenu

Gradonačelnik Subotice Bogdan Laban, predao je na upotrebu rekonstruisani sportski teren sa tartan podlogom u Pvomajskoj ulici. Vrednost ove investicije je 1,5 miliona dinara i u potpunosti je finansirana iz gradskog budžeta.

Predstavnici lokalne samouprave ranije su istakli da je jedan od prioriteta gradske vlasti obnavljanje sportske infrastrukture, a gradonačelnik Subotice Bogdan Laban, prilikom obilaska terena u Prvomajskoj istakao je da grad sprovodi sve što je obećano. On je podsetio i da je ovo drugi teren sa novom podlogom koji je predat na upotrebu u poslednjih deset dana, a najavio je da će se nastaviti sa obnavljanjem sportskih terena u Subotici.

Uskoro počinju i radovi na klimatizaciji Hale sportova, a taj projekat će omogućiti da naš grad bude domaćin velikih sportskih takmičenja, a i našim sportistima biće omogućeni kvalitetniji uslovi za treniranje.

Pored gradonačelnika terene u Prvomajskoj obišli su i zamenica gradonačelnika Timea Horvat, član GVzadužen za sport i omladinu Nemanja Simović, direktor „Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje“ Predrag Radivojević i direktor JKP „Stadion“ Robert Tot.

O autoru Miljana Crnogorac

Pogledaj i sledeće

Shoppi Retail Park obeležava 2.godine rada

Povodom obeležavanja dve godine rada Shoppi retail parka u našem gradu, tokom vikenda posetioce očekuju …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *