sreda , 30 septembar 2020
Naslovna / Sport / Nikola Kalinić otvorio obnovljene košarkaške terene na Prozivci

Nikola Kalinić otvorio obnovljene košarkaške terene na Prozivci

Proslavljeni krilni igrač naše košarkaške reprezentacije, inače, rođeni Subotičanin, Nikola Kalinić, juče, je otvorio obnovljene košarkaške terene na Prozivci, koji su dobili njegovo ime.

Ovaj teren u Subotici je 43. teren, koji je kompanija Mozzart obnovila u društveno odgovornoj akciji Sto terena za jednu igru.

Nakon brojnih uspeha s klubovima i reprezentacijom, Nikolu Kalinića sada očekuje borba za titulu prvaka Starog kontinenta sa svojim saigračima u dresu Srbije, pa on već danas sa Orlovima kreće na pripreme za Evrobasket, a mnogobrojni mališani i naši sugrađani, koji su došli da se fotografišu sa njim i da uzmu od njega autogram, poželeli su mu sreću i uspeh na predstojećem takmičenju.

Nadamo se da će Nikoli Kaliniću ovo biti dodatni podstrek da iz svog rodnog grada krene u, još jedno, osvajanje Evrope i da će ova akcija obnavljanja Sto košarkaških terena u Srbiji poslati jasnu poruku o važnosti društvene odgovornosti da se što veći broj mladih bavi nekim vidom sportske aktivnosti.

O autoru sinisa

Pogledaj i sledeće

U Subotici održano pojedinačno i ekipno prvenstvo Srbije za takmičarke i takmičare u više uzrasnih kategorija

Pojedinačno i ekipno prvenstvo Srbije u dizanju tegova za takmičare i takmičarke uzrasta: U 15 …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *