ponedeljak , 16 septembar 2019
Naslovna / Hronika / Mladić stradao u povratku sa slavlja

Mladić stradao u povratku sa slavlja

Vraćajući se sa proslave osamnaestog rođendana školskog druga, u subotu ujutru u saobraćajnoj nesreći na perferiji Subotice nastradao je Jovan Vojnović (18) iz Bajmoka.

Kako pišu Večernje novosti, do udesa je došlo na putu između sela Donji i Gornji Tavankut oko četiri časa iza ponoći, kada je automobil u kome su se nalazili Jovan i njegov vršnjak B. R. iz Tavankuta sleteo sa puta i udario u drvo. Od siline udarca oba mladića, inače učenika Srednje poljoprivredne škole, zadobili su teške telesne povrede od kojih je Jovan preminuo u bolnici, dok je drugi mladić još uvek u teškom stanju i nalazi se u Opštoj bolnici u Subotici.
Automobilom, belim “mercedesom“, kako se nezvanično saznaje, upravljao je nastradali mladić. Pretpostavlja se da je na trenutak zaspao tokom vožnje zbog čega je prešao u suprotnu traku, a zatim sišao sa puta i udario direktno u drvo.

Telo tragično nastradalog Jovana Vojnovića prevezeno je na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu. Sahrana će biti sutra u Bajmoku.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Nezgoda na gradilištu

Nezgoda na gradilištu https://youtu.be/YmfzK2iB4GM

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *