nedelja , 12 jul 2020
Naslovna / Sport / „Melodije na ledu“

„Melodije na ledu“

Na Stadionu malih sportova, održano je tradicionalno takmičenje u umetničkom klizanju „Melodije na ledu“. Ove godine, učestvovalo je 43 takmičarki iz pet klubova, a među njima bilo je i osam predstavnica Klizačkog kluba „Spartak“.

U kategoriji interpretacije C Nina Škorić osvojila je šesto mesto, Aleksandra Kostić bila je sedma, a Lana Vlaović osma.

U kategoriji interpretacija B Mina Vrcelj plasirala se na četvrtu poziciju, Sandra Bogićević izborila je plasman na osmom mestu, dok je Jelena Kojić bila deveta.

Pored ovih rezultata, treba istaći i uspeh još jedne Subotičanke Anite Kovač, koja se našla na pobedničkom postolju u kategoriji interpretacija A, a među juniorkama, prema očekivanju, najviše je pokazala Leona Rogić, koja se okitila zlatnom medaljom.

Za Leonu, kao trenutno najperspektivniju domaću klizačicu, ovo takmičenje predstavljalo je generalnu probu pred učešće na zimskom Olimpijskom festivalu mladih, Ejofu, koji će se, od 9. do 16. februara, održati u Sarajevu i Istočnom Sarajevu.

O autoru sinisa

Pogledaj i sledeće

Dva zlata i dve bronze za jedriličare „Palića“

Jedriličari „Palića“ osvojili su dve zlatne i dve bronzane medalje na Prvenstvu Srbije, koje je …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *