sreda , 26 februar 2020
Naslovna / Društvo / Mališanima sa KiM podeljeno 5300 paketića

Mališanima sa KiM podeljeno 5300 paketića

Volonteri Humanitarne organizacije “Svi za Kosmet” završili su akciju podele paketića srpskoj deci na Kosovu i Metohiji. Zahvaljujući humanim građanima koji su se odazvali pozivu za prikupljanje slatkiša i igračaka, paketiće je dobilo čak 5300 mališana u preko 120 enklava.
Iako je bio plan da se napravi oko 2500 paketića i obiđe oko 45 enklava, zahvaljujući humanim ljudima, napravljeno je 5300 paketića, koji su podeljeni deci u preko 120 enklava na Kosovu i Metohiji. Slatkiši i igračke stigli su i do mališana u okolini Kosovske Mitrovice, ali većina paketića podeljena je deci iz enklava južno od Ibra.
Iz humanterne organizacije “Svi za Kosmet” zahvaljuju se svim ljudima koji su dali svoj doprinos i na taj način omogućili da se napravi preko 5000 paketića za mališane sa Kosova i Metohije. Takođe, iz ove organizacije navode da će i tokom ove godine organizovati akcije koje za cilj imaju pomoć našem stanovništvu.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Naučna tribina „Značaj maternjeg jezika i manjinskih jezika“

Povodom obeležavanja Dana maternjeg jezika, u organizaciji Nacionalnog saveta bunjevačke nacionalne manjine, održana je naučna …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *