petak , 14 avgust 2020
Naslovna / Sport / Lampone Meridian pobednik 45. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

Lampone Meridian pobednik 45. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

Ekipa Lampone Meridian pobednik je 45. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu u seniorskoj konkurenciji, dok je laskavi epitet pobednika prvog dečijeg Novogodišnjeg turnira, u konkurenciji 2009. godište, pripao ekipi Fudbalskog kluba Subotica.

 

Pred prepunom Halom sportova, u finalu seniora Lampone Meridijan pobedio je Šeki Enterijere Real Impeks sa 8:5 i, nakon sedam godina učešća na ovom turniru, uspeo je da trijumfuje prvi put, pa mu je i pripala novčana nagrada u iznosu od 400 hiljada dinara.

 

Utakmica za treće mesto nije odigrana, jer se ekipa Kuća Zdravlja, bez opravdanja, nije pojavila u Hali sportova, tako da je treća pozicija, bez borbe, pripala Agrarprometu.

Zbog toga su organizatori održali hitan sastanak, na kojem su doneli odluku da se Kuća Zdravlja kažnjava sa dve godine izostavljanja sa Novogodišnjeg turnira, a kažnjeni su i svi igrači koji su bili prijavljeni za ovu ekipu takođe sa dve godine suspenzije, osim za Čedomira Žarkovića, koji se jedini iz ekipe Kuća Zdravlja pojavio u zakazano vreme.

Po završetku turnira podeljeni su pehari i medalje za najbolje ekipe i pojedince. Najbolji strelac turnira je Slobodan Rajčević iz pobedničke ekipe. Za najboljeg golmana proglašen je Milan Beljanski iz Šeki Enterijera Real Impeksa, dok je priznanje za najboljeg igrača turnira otišlo u ruke Brazilca Tales De Mante iz ekipe Lampone Meridian.

 

U završnici dečijeg turnira mališani iz Fudbalskog kluba Subotica, posle velike borbe, sa minimalnih 1:0, savladali su svoje vršnjake iz Arene, dok je treće mesto pripalo Fudbalskom klubu Spartak, koji je sa 3:2 bio bolji od Fudbalske akademije Kerver. Pehare i medalje za tri prvoplasirane ekipe podelio je Goran Marinković, generalni sekretar Sportskog saveza Grada Subotice.

O autoru sinisa

Pogledaj i sledeće

Fudbaleri Spartaka u dosadašnjem toku prvenstva ostvarili maksimalan učinak

Fudbaleri Spartaka u dosadašnjem toku prvenstva,ostvarili su maksimalan učinak.U narednom četvrtom kolu ekipa Vladimira Gaćinovića …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *