sreda , 30 septembar 2020
Naslovna / Hronika / Krivične prijave za krađu i utaju

Krivične prijave za krađu i utaju

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici podneli su krivične prijave protiv nekoliko lica zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela krađe i utaje.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv četrdesetšestogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično dela teška krađa.Policija je zatekla osumnjičenog u jednoj kući neposredno nakon što je izvršio provalu.Protiv osumnjičenog podneta je krivična prijava u redovnom postupku Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici podneli su  krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv tridesetšestogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo utaja.On se sumnjiči da je u svom dvorištu uhvatio papagaja za kog je znao da ima veliku vrednost, a potom ga prodao. Papagaj je pronađen i vraćen vlasniku.Protiv osumnjičenog je podneta krivična prijava u redovnom postupku Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo krađa.Oni se sumnjiče da su iz jednog vozila ukrali dva mobilna telefona, lične stvari i 50 evara.Protiv osumnjičenih je podneta krivična prijava u redovnom postupku Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Na Horgošu sprečen pokušaj krijumčarenja 50.000 evra

U saradnji sa policijom, carinici su sprečili pokušaj krijumčarenja gotovo 50.000 evra preko graničkog prelaza …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *