sreda , 30 septembar 2020
Naslovna / Društvo / Kreativna Subotičanka ukrasila zidove u hodnicima svoje zgrade

Kreativna Subotičanka ukrasila zidove u hodnicima svoje zgrade

Prljavi i sivi hodnici zgrade u Praškoj ulici oživeli su zahvaljujući kreativnosti jedne stanarke koja je na svakom spratu oslikala zidove, te ispisala motivacione poruke. Stanari su sa oduševljenjem prihvatili njenu ideju da oslika zidove i sami birali motive koji će krasiti zid ispred njihovih vrata.
Tempere, četkica, dobra volja, kreativnost i komšijska sloga dovoljni su da pretvore tmurne zidove u mala umetnička dela koja ulepšaju dan svakom ko kroči u zgradu. Četvorospratnica u Praškoj 46, zahvaljujući stanarki Saneli Senci, postala je poznata u naselju Jasibara kao jedna od najlepše uređenih zgrada i to zahvaljujući oslikanim zidovima na svim zajedničkim hodnicima.
Sanela je sama birala motivacione poruke koje će ispisati po zidovima, a stanari su mogli da biraju koji motivi će krasiti zid ispred njihovih vrata. Ajfelov toranj, ptice, note i razno egzotično cveće samo su neki od motiva koji su ulepšali zidove zgrade u Praškoj ulici.
Izgledom ove zgrade oduševljeni su stanari, ali i svi gosti koji rado čitaju poruke i pažljivo razgledaju crteže dok se penju uz stepenice. Ima i onih koji zastanu da se fotografišu ispred oslikanih zidova.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Šansa za 10.000 mladih: Prijava kandidata za program Moja prva plata počinje 8. oktobra

Prijava poslodavaca za učešće u programu Moja prva plata je završena. Ukupno je pristiglo više …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *