sreda , 17 jul 2019
Naslovna / Društvo / Komšijski karavan Grand kafe posetio naš grad

Komšijski karavan Grand kafe posetio naš grad

Povodom obeležavanja Svetskog Dana komšija, komšijski karavan Grand kafe posetio je naš grad. Cilj karavana je bio okupljanje komšija, prijatelja i kolega kao i članova porodica kako bi zajedno u centru grada uživali ispijajući šiljice Grand kafe.

Sugrađani sa kojima smo razgovarali rekli su nam da kafu piju par puta tokom dana. Veoma im se dopao komšijski karavan Grand kafe jer su imali priliku da uživaju u mirisu i ukusu omiljene kafe kao i da sa komšijama razmene iskustva i priče.

Prema rečima marketing menadžera Grand kafe, Marije Gičić, ova kafa je omiljena podjednako starijim i mlađim sugrađanima, muškarcima i ženama. Naši sugrađani su se odazvali u velikom broju što govori o tome da vole da piju Grand kafu i da su veoma druželjubivi.

Komšijski karavan se održava već petu godinu za redom, naš grad je ove godine drugi po redu, a tokom mesec dana obeležavanja Dana komšija ukupno će posetiti dvanaest gradova. U mirisu i ukusu Grand kafe verni potrošači uživaju punih dvadest godina, a više informacija o programu lojalnosti pod nazivom ,,Vidim ti siguran dobitak“ možete pronaći na www.grandkafa.rs .

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Održani „Dani Nikole Tesle u Subotici“

U organizaciji Udruženja Ličana „Lika“, u subotu, na Vodicama održana je 6. po redu manifestacija …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *