četvrtak , 28 maj 2020
Naslovna / Društvo / Kompanija Infostud dodelila stipendije studentima Visoke tehničke škole i Ekonomskog fakulteta

Kompanija Infostud dodelila stipendije studentima Visoke tehničke škole i Ekonomskog fakulteta

Kompanija Infostud dodelila je četiri stipendije studentima Visoke tehničke škole i studentkinji Ekonomskog fakulteta. Ugovori o stipendiranju potpisani su u prostorijama kompanije Infostud, a stipendistima su dodeljeni čekovi u iznosu od 132 000 dinara.

Osim novčane nagrade, stipendistima će biti omogućena i praksa u ovoj kompaniji sa ciljem jačanja veština potrebnih za rad u privredi. Ugovore o stipendiranju potpisali su Marko Milenković, Radivoje Pupovac i Daniel Ištvan sa Visoke tehničke škole, kao i Radmila Vranješ sa Ekonomskog fakulteta.

Iz ovih visokoškolskih ustanova poručuju da je ovo idealna prilika za promociju mladih ljudi koji su zakoračili u svet znanja i nauke, a koji su se tokom studija pokazali kao najbolji.

Iz kompanije Infostud navode da su se na ovaj korak odlučili zbog toga što žele da pomognu mladim i talentovanim ljudima koji su spremni da uče, napreduju i razvijaju se.

Ovo je druga godina kako Infostud stipendira studente, a ove godine bilo je duplo više prijavljenih kandidata za stipendiju.

O autoru Miljana Crnogorac

Pogledaj i sledeće

Program „Uhvati, steriliši i pusti“

Od početka programa „Uhvati, steriliši i pusti“ do sada je učestvovalo 134 pasa koji su …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *