petak , 29 maj 2020
Naslovna / Društvo / Klizanje za praznike

Klizanje za praznike

Tokom predstojećih praznika posetioce na Gradskom klizalištu očekuju pokloni, a iako je klizališna sezona u toku, početkom raspusta iz JKP ,,Stadion“ poručuju da očekuju veći broj školaraca na ledu. Cena ulaznice je ista za sve i iznosi stotinu i deset dinara, a tokom praznika Gradsko klizalište će raditi po izmenjenom radnom vremenu.

Školarci koje smo zatekli na ledu rekli su nam da se veoma raduju početku raspusta i da će svakodnevno posećivati klizalište. Na led najviše vole da stanu u društvu jer je klizanje za njih zabavno iskustvo, a nakon klizanja uživaju u toplim napitcima.

Prema rečima direktorra JKP ,,Stadion“, Roberta Tota, klizanje je sjajan vid zabave i rekreacije za naše sugrađane. Iako ove godine nema posebnih pogodnosti za studente i đake iz JKP ,,Stadion“ ističu da su cene povoljne. Cena ulaznice za sve građane iznosi stotinu i deset dinara, iznajmljivanje klizaljki košta dve stotine dinara, a usluga oštrenja staje stotinu dinara. Radno vreme klizališta je radnim danima od 10 do 12 časova, drugi termin je od 18 do 20 časova, a vikendima postoji dodatni termin od 15 do17 časova.

U nedelju od 10 časova na Gradskom klizalištu biće organizovana podela Božićnih paketića deci, ulaznica tog dana iznosi 150 dinara, a klizalište će tada biti otvoreno do 12 časova. U ponedeljak (25.decembra) klizalište će raditi po redovnom radnom vremenu, 31. decembra će biti otvoreno do 12 časova, prvi januar biće neradan dan, a drugog januara klizalište će raditi po redovnom radnom vremenu.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Program „Uhvati, steriliši i pusti“

Od početka programa „Uhvati, steriliši i pusti“ do sada je učestvovalo 134 pasa koji su …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *