četvrtak , 19 septembar 2019
Naslovna / Društvo / JKP “Suboticagas” danas pustio u pogon novoizgrađeni deo distributivne gasne mreže

JKP “Suboticagas” danas pustio u pogon novoizgrađeni deo distributivne gasne mreže

JKP “Suboticagas” danas je pustilo u pogon novoizgrađeni deo distributivne gasne mreže od Pionira do Nove opštine. Mogućnost priključka na gasnu mrežu dobiće 10 poslovnih korisnika i 30 stambenih zgrada.

Radovi na proširenju distributivne gasne mreže Suboticagasa na potezu od Pionira do Nove opštine su završeni. Ukupna dužina ove mreže je 1420 m, a vrednost investicije je 9 miliona dinara. Danas su ispred Nove opštine, predstavnici Suboticagasa i lokalne samouprave pustili u pogon ovaj deo gasne mreže koji obuhvata Lošinjsku ilicu, Senćanski put i Trg Lazara Nešića. Iz ovog preduzeća kažu da će mogućnost da se priključe na gasnu mrežu imati desetak poslovnih korisnika i 30 stambenih zgrada.

Zamenica gradonačelnika Timea Horvat poručila je da je ovo još jedan dokaz uspešne saradnje između rukovodstva grada i javnih preduzeća.

Druga faza radova na proširenju gasne mreže počinje za nedelju dana. Radovi će obuhvatiti Korzo i okolne ulice: Branislava Nušića, Ive Vojinovića, Cara Dušana, Braće Radić obostrano i Maksima Gorkog . Iz ovog preduzeća poručuju da se cena gasa nije menjala i da nema najave da će biti korekcije.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Info blok 18.09.2019.

Info blok 18.09.2019.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *