utorak , 2 jun 2020
Naslovna / Društvo / Jednom nedeljno u prodavnici medicinskih pomagala “Medifit” Subotičani imaju priliku da besplatno obave pregled i dijagnostiku stopala savremenim 3D skenerom.

Jednom nedeljno u prodavnici medicinskih pomagala “Medifit” Subotičani imaju priliku da besplatno obave pregled i dijagnostiku stopala savremenim 3D skenerom.

Pregled stopala u “Medifitu” obavlja sertifikovani dijagnostičar ove kompanije za Igli karbonske ulošle. Pregled se obavlja na ortokinetičkoj ploči i predstavlja jedinstvenu metodu dijagnostike korekcije svih vrsta deformiteta stopala. Ovom metodom utvrđuje se i eventualna potreba za nošenjem uloška, koji se izrađuje prema individualnim potrebama i koji nije finanlno koncipiran.

Karbonski Igli ulošci za stopala mogu se koristiti i za urođene i za stečene deformitete stopala. Ovi ulošci se individualno oblikuju prema stopalima korisnika.

Pregledi stopala na ortokinetičkoj ploči u “Medifitu” se organizuju jednom nedeljno za sve uzrasne dobi. Pregled je potrebno zakazati, potpuno je besplatan i neobavezujuć, a za njega nije potrebna posebna priprema. Pregled traje oko 30 minuta.

 

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Info blok 01.06.2020.

Info blok 01.06.2020.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *