nedelja , 7 jun 2020
Naslovna / Društvo / Javna rasprava o predlogu Nacrta pokrajinskog antikorupcijskog plana

Javna rasprava o predlogu Nacrta pokrajinskog antikorupcijskog plana

Pokrajinska vlada je, na današnjoj sednici kojom je predsedavao Igor Mirović, zadužila Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine-nacionalne zajednice da, od 19. aprila do 10. maja ove godine, sprovede javnu raspravu o predlogu Nacrta pokrajinskog antikorupcijskog plana.
Učesnici u javnoj raspravi su predstavnici organa AP Vojvodine, javnih preduzeća, službi, uprava i drugih ustanova i organizacija koje osnivaju Skupština AP Vojvodine i Pokrajinska vlada.
Tekst predloga nacrta PAP-a biće postavljen na internet stranici Pokrajinske vlade www.vojvodina.gov.rs. Primedbe, predlozi i sugestije mogu se dostaviti na imejl adrese: slobodanka.stankovic@vojvodina.gov.rs i ankica.jukic@vojvodina.gov.rs ili poštom na adresu: Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice, Bulevar Mihajla Pupina 16, 21000 Novi Sad. Na današnjoj sednici usvojeni su Izveštaj o upravljanju i raspolaganju javnom svojinom AP Vojvodine za 2017. godinu i Izveštaj o finansiranju crkava i verskih zajednica iz sredstava budzeta AP Vojvodine za 2017. godinu

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

U toku izgradnja stanova za izbegla lica

U Ulici Ive Senjanina započeta je izgradnja stanova kojima će biti rešeno stambeno pitanje za …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *