subota , 4 jul 2020
Naslovna / Ekonomija / “Infostud” organizuje Mesec Poslova u Subotici

“Infostud” organizuje Mesec Poslova u Subotici

Sajt za zapošljavanje poslovi.infostud, novembar mesec rešio je da posveti Subotici i sugrađanima. Sa tim u vezi kroz niz aktivnosti, predavanja i simulacija, ali i očekivani rekordan broj oglasa za posao, organizuju Mesec Poslova u Subotici.

Program će početi sutra, kada će u prostorijama sajta Poslovi.Infostud biti organizovan dan otvorenih vrata. Posetioci će Imati priliku da prošetaju kroz kancelarije, upoznaju zaposlene iz različitih sektora koji svaki dan rade na tome da olakšaju put do zaposlenja, a organizovano je i predavanje na temu „Kako biti bolji na poslu“.
Tokom sledeće nedelje biće održane Simulacije razgovora za posao. Tom prilikom zaposleni u sektoru Ljudskih resursa simuliraće sa kandidatima razgovor za posao, pomoći da se osećaju sigurnije u sebe, kako bi ostavili dobar utisak kada se nađu pred poslodavcem. Simulacija razgovora će se održati 14. i 28. novembra od 18h.
Priča za pripremu za posao se nastavlja vikenda 24. i 25. novembra besplatnim seminarom „Lepo mi je što imam posao koji volim“ koja je namenjena svima onima koji tragaju za poslom.
Mesec zapošljavanja u Subotici završiće se Susretom za predstavnike sektora ljudskih resursa Subotice, 29. novembra od 18h, na temu „Šta Vojvođani očekuju od poslodavca?”. Detaljnije informacije o svim aktivnostima, predavanjima i načinu prijave mogu se pronaći na sajtu poslovi.infostud.com

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Radno vreme prodavnica danas I sutra do 16.00 časova

Na predlog Privredne komore Srbije, trgovinski lanci radno vreme sa potrošačima danas I sutra mogu …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *