utorak , 31 mart 2020
Naslovna / Društvo / Humanitarna akcija Donesi-odnećemo

Humanitarna akcija Donesi-odnećemo

U subotu na Gradskom trgu održana je humanitarna akcija pod nazivom ,,Donesi odnećemo“. Organizatori akcije bili su Rotari klub Palić i Rotari klub Subotica u saradnji sa Gradskom organizacijom Crveni krst.

Naša sugrađanka, Snežana Marković, bila je jedna od brojnih građana koji su učestvovali u humanitarnoj akciji prikupljanja zimske garderobe. Rekla nam je da prvi put učestvuje u akciji i da je donela odeću koju su njena deca prerasla jer je želela da pomogne drugima koji nemaju sredstava da kupe zimsku odeću.

Predsednik Rotari kluba Palić, Toni Bedalov, istakao je da se u našem gradu ova akcija sprovodi po uzoru na evropske gradove. On je naglasio da je cilj akcije bio da se pomogne ugroženim sugrađanima u predstojećem zimskom periodu kao i da je veoma zadovoljan odzivom građana. Nakon prikupljanja garderobe, Gradska organizacija Crvenog krsta će na osnovu spiskova i potreba raspodeliti prikupljenu garderobu onima kojima je najpotrebnija.

U humanitarnoj akciji ,,Donesi-odnećemo“ koja je organizovana drugi put u našem gradu prikupljeno je 500 kg zimske garderobe i ćebadi u pedeset džakova.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Nove mere Vlade Srbije: Zabrana kretanja vikendom od 15h do 5h, nema šetnje kućnih ljubimaca između 20 i 21h

Svim građanima R. Srbije, kao i strancima sa boravišnom dozvolom, koji su u zemlju ušli …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *