petak , 14 avgust 2020
Naslovna / Sport / HK SPARTAK – Bogat prošli vikend i najava dešavanja za predstojeći

HK SPARTAK – Bogat prošli vikend i najava dešavanja za predstojeći

Selekcija U8 je u nedelju 13.01. nastupila na turniru „C“ kategorije u mađarskom Szekszardu i na 4 odigrane utakmice ostvarila 100% učinak i zasluženo osvojila prvo mesto (Jegmadarak 1:0 , Pecs 12:0 , Baja 6:1 , Szekszard 3:0), čime su nagovestili da će preostali deo sezone pokušati da ukrste palice i sa ekipama na „B“ turnirima.

Za U8 HK Spartak na ovom turniru su nastupili: Hajduković Jovan, Blažić Teodor, Boršoš Augustin, Kovač Nina, Lakićević Vidak, Maravić Stefan, Mandić Petar, Mandić Marta, Nađ Strahinja i Simić Ljubinka. Trener: Kovač Norbert.

 

Selekcija U10 je u nedelju 13.01. nastupila na Erste turniru – „Liga budućih šampiona“ u sklopu prvenstva Srbije u Beogradu, i na 5 odigranih utakmica ostvarila polovičan uspeh sa po 2 pobede i 2 poraza i jednim nerešenim rezultatom. Ova ekipa je imala nešto „slabiji“ dan, te je i pored brojnih propuštenih prilika postigla nešto slabije rezultate od onih na koje su nas navikli u dosadašnjem delu sezone, što će opet poslužiti kao nauk da se pojača „tempo“ u nastavku sezone.

Za U10 HK Spartak na ovom turniru su nastupili: Poljaković Filip, Kujundžić Nikola, Milodanović Filip, Benčić Mihajlo, Brestovac Relja, Ponjavić Andrija, Popov Novak, Krstin Ognjen, Milanko Danilo, Lukić Dunja, Mandić Antonija, Anđelković Luka i Iveljić Matija. Trener: Kolarić Aleksandar.

 

Selekcije U13 i U16 HK Spartak su prethodnog vikenda (11.01.-13.01.2019.) nastupili na trećem ovosezonskom turniru u sklopu Junior Hockey League, koji je održan u Sarajevu (BIH) u Olimpijskoj dvorani Zetra. Selekcija U13 je zabeležila tri ubedljive pobede (Vukovi 8:0, Siscia 13:0, Vojvodina 7:1) čime su se učvrstili na čelu tabele, dok je selekcija U16 i pored dobre portije u utakmici kojom su otvorili ovaj turnir na žalost doživela dva poraza i jednu pobedu (Vukovi 2:4, Siscia 1:4 i Vojvodina 8:0). Starija generacija igrača je propustila priliku da posle mesec i po dana konstantnog rada na ledu materijalizuje vrlo dobru igru i zbog nedostatka koncentracije i grešaka u „malim stvarima“ pretrpi ta dva poraza, čime su izgubili šansu za osvajanje vicešampionske titule na kraju sezone.

Za HK Spartak U13 i U16 su nastupili: Vereš Sintia, Sudarević Luka, Penava Veljko, Đorđević Aleksandar, Distl Džuliano, Žikić Emilija, Vinčić Smiljana, Katančić Erik, Sekulić Elena, Ilić Dana, Feher Čongor, Rac Sabo Lilla, Karćaš Ana Marija, Benčić Anastasija, Stantić Sara, Milodanović Ana, Stantić Dario, Feher Balint, Vučinić Vasilije, Kukaras Luka, Janković Ognjen, Kuntić David, Rac Sabo Hanna, Penava Ognjen, Gladić Petra, Bem Karlo, Temunović Vanja, Gubičak Leon, Ponjavić Iva, Rajković Martin, Marton Leon, Distl Dominik, Popov Jovana i Lulić Marko. Treneri: Brestovac Uroš, Pile Jacob i Gallagher Daniel.

 

NAJAVA DEŠAVANJA:

U subotu, 19.01.2019. na Gradskom klizalištu u Subotici će se održati deveti tradicionalni međunarodni turnir „SPARTANS“ za igrače do 8 i do 10 godina, na kojem će učestvovati ukupno 16 ekipa (po 8 u obe uzrasne kategorije), i na kojem će se u periodu od 9:30 do 18:00h odigrati ukupno 56 utakmica (po širini terena, tri utakmice u isto vreme) i igra se po sistemu „svako sa svakim“, odnosno sedam utakmica po ekipi. Svoje učešće su najavile ekipe Crvene Zvezde, Vojvodine, NS Stars, Serbia Girls, Spartak, Vukovi/Sarahevo, Medvjedi/Sarajevo, Kiškoroš/HUN i debitant na turnirima – Alligators/Sombor. Ukupno će na ovom turniru prodefilovati oko 200 dece, dečaka i devojčica, koji će prezentovato svoje hokejaško umeće i nadamo se lepom sportskom danu i druženju na subotičkom ledu.

Nadamo se da ćete i Vi, predtavnici medija, naći slobodnog vremena i biti naši gosti na licu mesta, kako bi ste iz prve ruke zabeležili svu lepotu i čari dečijeg sporta… Dobro došli…

 

U prilogu se nalazi nekoliko fotki sa nastupa od prethodnog vikenda, kao i rapsored/satnica za SPARTANS 2019.

O autoru sinisa

Pogledaj i sledeće

Fudbaleri Spartaka u dosadašnjem toku prvenstva ostvarili maksimalan učinak

Fudbaleri Spartaka u dosadašnjem toku prvenstva,ostvarili su maksimalan učinak.U narednom četvrtom kolu ekipa Vladimira Gaćinovića …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *