nedelja , 22 septembar 2019
Naslovna / Društvo / Hemijsko – tehnološka škola obeležila je 120 godina postojanja

Hemijsko – tehnološka škola obeležila je 120 godina postojanja

Hemijsko – tehnološka škola obeležila je jubilej 120 godina postojanja. Tom prilikom održana je svečana priredba, a među počasnim gostima bili su i predstavnici Ministarstva prosvete i lokalne samouprave.O kvalitetu i uspehu Hemijsko – tehnološke škole govori i njeno dugogodišnje trajanje. Na svečanoj priredbi škola je proslavila 120 godina postojanja. U prethodnom periodu dodeljena su mnogobrojna priznanja školi. Učenik ove škole Dario Piuković ističe da pored teorijskog , škola nudi i praktično znanje koje je veoma značajno u daljem procesu obrazovanja.
Ministarstvo prosvete prepoznalo je značaj ove ustanove , te je u rekonstrukciju i restauraciju škole uloženo preko milion evra. Poseban kvalitet ove ustanove ogleda se u radu sa učenicima,navodi savetnik ministra prosvete Aleksandar Pajić.
Proslavljajući Dan škole, Hemijsko – tehnološka škola tradicionalno je organizovala i Dan otvorenih vrata.
Prema Planu upisa za narednu školsku godinu ,biće upisano 9 odeljenja. Veliki uspesi škole i dodeljena priznanja svakako su pokazatelji kvaliteta rada ove ustanove, poručio je direktor.
Na svečanoj priredbi pored predstavnika Ministarstva prosvete prisustvovao je i gradonačelnik, Bogdan Laban sa saradnicima.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Svetski dan borbe protiv Alchajmerove bolesti

U susret obeležavanju Svetskog dana borbe protiv Alchajmerove bolesti, u Gerontološkom klubu „Kertvaroš“ održano je …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *