petak , 7 avgust 2020
Naslovna / Društvo / Gradonačelnik Subotice i ambasador Španije razgovarali o velikoj španskoj investiciji u gradu

Gradonačelnik Subotice i ambasador Španije razgovarali o velikoj španskoj investiciji u gradu

Španska kompanija “Labiana” postala je stoprocentni vlasnik subotičkog Veterinarskog zavoda, a ova investicija bila je samo jedna od tema sastanka gradonačelnika Bogdana Labana i ambadsadora Kraljevine Španije Raula Bartolomea Moline. Gradonačelnik Bogdan Laban je rekao da dolazak ove kompanije, između ostalog, znači i otvaranje novih radnih mesta. On je pozvao i druge španske investitore da slede primer „Labiane“, koja inače posluje u preko 50 zemalja širom sveta.
Kupovina Veterinarskog zavoda predstavlja do sada najveću i najznačajniju špansku investiciju u Srbiji, rekao je ambasador Kraljevine Španije Raul Bartolome Molina. On je dodao da je u pitanju poznata i renomirana španska kompanija, te da je siguran da će njeno poslovanje u Subotici poboljšati ekonomsko stanje u gradu.
Osim o ovoj španskoj investiciju u Subotici, gradonačelnik i ambasador Kraljevine Španije razgovarali su, u Plavoj sali Gradske kuće, i o mogućnostima za produbljivanje ekonomske saradnje, te ostvarivanju kulturne saradnje Subotice sa pojedinim gradovima u Španiji. S obzirom da je ambasador Španije po prvi put posetio naš grad, gradonačelnik ga je upoznao sa načinom života u gradu, kao i sa bogatim kulturno-istorijskim nasleđem Subotice.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Digitalni svet- novi predmet za prvake od 1. septembra

Učenici prvog razreda od 1. septembra dobijaju novi predmet, Digitalni svet, koji đake treba od …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *