ponedeljak , 16 septembar 2019
Naslovna / Društvo / Gradonačelnik obišao rekonstruisanu OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“

Gradonačelnik obišao rekonstruisanu OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“

Gradonačelnik Bodan Laban obišao OŠ “Jovan Jovanović Zmaj” u kojoj su završeni radovi na zameni spoljne stolarije, kao i na rekonstrukciji zapadne fasade. Vrednost ovih radova iznosi 13,5 miliona dinara, a sredstva su zajednički obezbedili Grad i Ministarstvo privrede.

Ove godine renovirano je niz škola, podsetio je gradonačelnik Bogdan Laban prilikom posete OŠ “Jovan Jovanović Zmaj” u kojoj je zamenjena kompletna spoljna stolarija. Stari drveni prozori i vrata zamenjeni su novom PVC stolarijom, a renovirana je i fasada koja gleda na Mlečnu pijacu. Vrednost investicije iznosi 13,5 miliona dinara. Ministarstvo privrede, za ove radove, izdvojilo je 5,5 miliona, a Grad je uložio oko 8 miliona. Gradonačelnik je rekao da će se nastaviti sa zajedničkim ulaganjima u škole.

Direktor škole, Klaudija Gubić Šelken zahvalilia se gradonačelniku na poseti, kao i svim đacima i zaposlenima koji su izvodili nastavni proces paralelno sa radovima na zameni stolarije i rekonstrukciji fasade. Gubić Šelken je istakla da su ovo najveći radovi koji su na školskoj zgradi izvođeni u proteklih deceniju i po.

Ovu školu pohađa blizu 600 đaka koji su raspoređeni u 28 odeljenja.

O autoru Miljana Crnogorac

Pogledaj i sledeće

Međunarodni volonterski radni kamp – Ludaš 2019.

Volonteri iz raznih zemalja u okviru Međunarodnog volonterskog radnog kampa – Ludaš 2019. sprovode mere …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *