petak , 14 avgust 2020
Naslovna / Sport / Fudbalerke „Spartaka“ spremno očekuju meč protiv „Atletiko Madrida“

Fudbalerke „Spartaka“ spremno očekuju meč protiv „Atletiko Madrida“

U taboru Ženskog fudbalskog kluba „Spartak“ sve je spremno za prvu utakmicu šesnaestine finala UEFA Lige šampiona protiv aktuelnog prvaka Španije – ekipe „Atletiko Madrida“.

Taj meč odigraće se u četvrtak, na Gradskom stadionu, sa početkom u 20 časova, a „golubice“ jedva čekaju da istrče na teren i da odmere snage sa jednim od najjačih i najkvalitetnijih ženskih fudbalskih klubova u Evropi.

Zahvaljujući rekonstruisanom Gradskom stadionu i obnovljenim svlačionicama i prostorijama Ženskog fudbalskog kluba „Spartak“, u Subotici su se stekli odgovarajući uslovi za odigravanje jedne tako velike međunarodne utakmice kao što je predstojeći duel iznmeđu fudbalerki „Spartaka“ i „Atletiko Madrida“. Da bi se postojeća sportska infrastruktura još više unapredila potrudila se lokalna samopurava, koja planira da se, u aprilu naredne godine, započne i sa kompletnom rekonstrukcijom tribina na Gradskom stadionu, čime će ovaj sportski objekat dobiti skroz drugačiji, mnogo moderniji i funkcionalniji, izgled.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Sve je više mladih sportista koji karijeru nastavljaju u Americi

Sve je više mladih sportista koji karijeru nastavljaju u Americi.Jedna od njih je teniserka Spartaka …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *