ponedeljak , 10 avgust 2020
Naslovna / Sport / Fudbalerke „Spartaka“ počele su sa pripremama za novu takmičarsku sezonu

Fudbalerke „Spartaka“ počele su sa pripremama za novu takmičarsku sezonu

Posle duže pauze, koja je usledila zbog epidemije korona virusa, fudbalerke „Spartaka“ počele su da odrađuju bazične pripreme za novu takmičarsku sezonu, u kojoj ih očekuju obaveze u domaćem šampionatu i nacionalnom kupu, ali i nastup u UEFA Ligi šampuiona.

Aktuelnog državnog prvaka i osvajača nacionalnog kupa očekuje šest nedelja mukotrpnog rada, a, zbog predostrožnosti, odložen je odlazak na Zlatibor, tako da će ceo pripremni ciklus „golubice“ sprovesti u Subotici, gde, i te kako, imaju optimalne uslove za rad.

Pre početka priprema devojke subotičkog superligaša obavile su testiranje ma korona virus i nijedna igračica nije imala pozitivan rezultat, tako da pripreme mogu da počnu na vreme, jer će nova prvenstvena trka za bodove startovati već 8. avgusta.

Iako je prelazni rok dodatno zakomplikovala trenutna epidemiološka situacija, u narednih mesec dana „golubice“ bio trebalo da odigraju i nekoliko prijateljskih utakmica, da bi se tim što bolje uigrao i spremno dočekao zahtevne takmičarske obaveze.

Ekipi je priključeno nekoliko najtalentovanijih igračica iz sopstvenog pogona, a što se tiče ambicija, one se, ni ove godine, nisu menjale i vezane su za odbranu duple krune, kao i za što bolji plasman u Ligi šampioma.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

U toku današnjeg dana biće završeno Ekipno prvenstvo Srbije u tenisu

U toku današnjeg dana biće završeno Ekipno prvenstvo Srbije u tenisu za seniorke i seniore.Muška …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *