FK Spartak 16052017

U sredu, 17. maja, na programu su i mečevi, vanrednog, šestog po redu, kola plej-auta Super lige za fudbalere.

U ovom pretposlednjem kolu ovogodišnjeg razigravanja, a osokoljeni prošlonedeljnom pobedom od 2:1 u Beogradu protiv Čukaričkog, fudbaleri Spartaka, sutra, od 17 sati, igraće u Čačku protiv Borca, kome su bodovi preko potrebni da bi izborili opstanak u elitnom društvu.

U ovogodišnjem šampionatu Super lige fudbalerima Sparttaka, za dlaku, je izmaklo učešće u plej-ofu, ali, bez obzira na sve to, plavi golubovi nalaze se na vrhu tabele timova koji se takmiče u plej-autu.

Odličnim odbranama, u proteklih godinu dana pažnju šire sportske javnosti na sebe je privukao izuzetno talentovani 17. godišnji golman kadetsko-omladinske postave plavih golubova, Ivan Dokić, koji je i priključen prvoj postavi subotičkog superligaša, kao treći golman, a postoje lepi izgledi da ovaj perspektivni čuvar mreže pred kojim je lepa fudbalska budućnost u nedelju, 21. maja, i debituje na utakmici poslednjeg prvenstvenog kola, u Subotici, protiv Bačke iz Bačke Palanke, čime bi ušao u istoriju srpskog fudbala kao najmlađi čuvar mreže, koji je branio na jednoj zvaničnoj superligaškoj utakmici.

Prethodni članak
Sledeći članak