sreda , 19 jun 2019
Naslovna / Društvo / Država najavila uvođenje doživotne kazne zatvora

Država najavila uvođenje doživotne kazne zatvora

Predlog Igora Jurića i dela javnosti biće prihvaćen, uvodimo institut doživotne kazne zatvora za počinioce najtežih krivičnih dela, poručio je predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, na konferenciji za medije koja je održana u subotu. Osnivač Fondacije “Tijana Jurić”, Igor Jurić poručuje da je emotivno prihvatio tu vest, te da se to može posmatrati kao pobeda građana.
Najavljujući drastična povećanja minimalnih i maksimalnih kazni za sva krivična dela koja obuhvataju nasilničkog ponašanje, predsednik Srbije, Alkesandar Vučić najavio je i uvođenje instituta doživotne kazne zatvora za najteža krivična dela. Uvođenjem doživotne kazne zatvora biće prihvaćen predlog osnivača Fondacije “Tijana Jurić”, Igora Jurića i građana koji su podržali inicijativu za uvođenje ove kazne.
Osnivač Fondacije “Tijana Jurić”, Igor Jurić kaže da je uvođenje instituta doživotne kazne zatvora za počinioce najtežih krivičnih dela, ukoliko se usvoji, velika pobeda građana. Jurić je dodao da je veoma emotivno podneo vest koja je saopštena u subotu.
Podsećamo da je 160 hiljada građana podržalo inicijativu Igora Jurića za uvođenje doživotne kazne zatvora za silovatelje i ubice dece i trudnica.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

„Venecijansko, a subotičko“

U Hemijsko- tehnološkoj školi juče je održan čas posvećen razlici između rukopisnih knjiga i inkunabula. …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *