četvrtak , 22 avgust 2019
Naslovna / Kultura / Dodeljene nagrade za učesnike konkursa „Bicikl je COOL“

Dodeljene nagrade za učesnike konkursa „Bicikl je COOL“

U okviru trećeg po redu konkursa “Bicikl je COOL”, dodeljene su nagrade učesnicima za postignuta ostvarenja. Dodela nagrada održana je u Politehničkoj školi, koja je ujedno i organizator konkursa.
Nagradni konkurs “Bicikl je COOL” realizovan je po treći put, a kako kažu organizatori, svaka godina broji sve više učesnika. Dobitnici nagrada ističu da je za njih bicikl cool, između ostalog, zbog toga što pozitivno utiče kako na okolinu tako i na samog vozača, ali i zbog same vožnje koja je zanimljiva. Po rečima nagrađenih, veoma im znače ove nagrade.
Među učesnicima najviše je bilo osnovaca, ali i nekoliko učenika srednjih škola. Ove godine pristiglo je oko 200 radova na adresu Politehničke škole, a cilj ove akcije jeste promovisati zdrave stilove života kod učenika, poručio je direktor Politehničke škole, Iso Planić.
Na ovom konkursu učestvovalo je 12 osnovnih škola kao i dve srednje, Politehnička i Ekonomska škola. Organizator manifestacije je Politehnička škola, a žiri je bio sačinjen od stručnog osoblja ove škole iz zastupljenih oblasti.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

„Dan Dužijance 2019.“ 15. avgusta na Trgu Slobode

Centralni program obeležavanja nacionalnog praznika Bunjevaca “Dan Dužijance 2019.” biće održan 15. avgusta na Trgu …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *