sreda , 24 jul 2019
Naslovna / Sport / Dizanje tegova sve popularniji sport

Dizanje tegova sve popularniji sport

Dizanje tegova je jedan od sportova koji se i te kako probija i na našim prostorima zahvaljujući klubu dizača tegova Spartak kao i njihovim takmičarima koji su i uspešni. Nedavno je ekipa boravila na međunarodnom turniru u Sloveniji, jedan od takmičara subotičkog kluba Ervin Rožnjik zadovoljan je kako svojim rezultatom tako i rezultatima ostalih članova u klubu. Tokom leta takmičare kluba dizača tegova Spartak očekuje veliki broj aktivnosti.

Ovaj sport sve je više popularan i kod devojaka. Subotički klub posle nekoliko godina može da se pohvali jednom talentovanom takmičarkom. Reč je o Teodori Subanović koja i ako samo pet meseci trenira već je pokazala veliki potencijal kada je ovaj sport u pitanju. Kolege su je jako lepo prihvtile tako da je u klubu jedna pozitivna energija što je svakako plus da bi se došlo do dobrog rezultata.

Po rečima takmičara i trenera Ervina Rožnjika pred njima je jedno radno leto sa dosta velikim brojem aktivnosti a sigurni smo da i rezultati neće izostati.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Odličan nastup plivača „Spartaka“ u Brčkom, Apatinu i Senti

Proteklog vikenda takmičari Plivačkog kluba „Spartak“ ostvarili su zapažene rezultate na tri međunarodna takmičenja. Na …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *