petak , 13 decembar 2019
Naslovna / Društvo / Članovi „Lexington benda“ iznenadili petnaestogodišnju Ljilju iz Doma “Kolevka”

Članovi „Lexington benda“ iznenadili petnaestogodišnju Ljilju iz Doma “Kolevka”

Članovi „Lexington benda“, koji su nastupali sinoć u jednom subotičkom lokalu, pre nasupa su iznenadili jednog od svojih najvernijih fanova- petnaestogodišnju Ljilju iz Doma “Kolevka”.

Deca iz Kolevke sinoć su imala priliku da se upoznaju i fotografišu sa članovima „Lexington benda“ koji su se odazvali pozivu i priredili nezaboravno iznenađenje petnaestogodišnjoj Ljilji. Pevač Bojan Vasković i Ljilja u duetu su otpevali jednu od njenih omiljenih pesama “Letnje Kiše”. Da je Ljilja zaslužila ovo iznenađenje potvrdili su nam zaposleni u Kolevci koji su naveli da je ova vesela i divna devojka omiljena gde god da se pojavi. U “Kolevci” se „Lexington“ sluša redovno, a upravo uz njihove pesme Ljilja je proslavila svoj rođendan.

Članovi Leksington benda rado su se odazvali ovom pozivu, a kako kažu kada su deca u pitanju tu nema dileme- njihove želje se moraju ispuniti. Pevač Bojan Vasković je istakao da su svi članovi srećni što su uspeli da ulepšaju veče deci iz “Kolevke” i dodao da je to najmanje što su mogli da urade.

Poseta “Kolevci” bila je dobra prilika da članovi ovog muzičkog sastava požele srećnu Novu godinu svoj deci koja borave u domu, uz želju da im 2019. godina bude ispunjena srećom.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Gradonačelnik Subotice i ambasador Španije razgovarali o velikoj španskoj investiciji u gradu

Španska kompanija “Labiana” postala je stoprocentni vlasnik subotičkog Veterinarskog zavoda, a ova investicija bila je …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *