nedelja , 31 maj 2020
Naslovna / Ekonomija / Ciklus predavanja za preduzetnike

Ciklus predavanja za preduzetnike

Poslovni inkubator Subotica će u narednom periodu organizovati nekoliko predavanja u cilju pružanja podrške razvoju malih i srednjih preduzeća i preduzetništva.

U konferencijskoj sali Poslovnog inkubatora u sredu, 7. novembra u 10 časova biće održano predavanje na temu „Kako izgraditi pobednički stav?“. Prisutni će biti u prilici da od stručnih lica saznaju koliko je bitan stav u biznisu.  Među predavačima će biti Vedran Zavišić i Bojan Božović, iskusni preduzetnici koji danas imaju firme sa preko 200 zaposlenih, a koji će sa prisutnima podeliti svoje praktično znanje, kroz šta su sve prošli i sa kakvim izazovima su se susretali kada su otvarali firme, pa do danas kada su uspešni poslovni ljudi.
Ovo će biti prvo, od ukupno osam predavanja, koja će Poslovni inkubator organizovati u narednom periodu u cilju pružanja podrške razvoju malih i srednjih preduzeća i preduzetništva. Broj mesta je ograničen, te iz Poslovnog inkubatora mole sve zainteresovane da se prijave na telefon 024/544-044 i rezervišu svoje mesto na vreme.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Radno vreme prodavnica danas I sutra do 16.00 časova

Na predlog Privredne komore Srbije, trgovinski lanci radno vreme sa potrošačima danas I sutra mogu …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *