sreda , 19 februar 2020
Naslovna / Sport / Besplatna škola stonog tenisa

Besplatna škola stonog tenisa

Svake godine, za vreme letnjeg raspusta, Stonoteniski klub „Spartak“ organizuje bespaltnu školu stonog tenisa za sve uzrasne kategorije.

Treninzi se održavaju svakog radnog dana, u stonoteniskoj sali pored Hale sportova. Iako ovaj subotički superligaški sportski kolektiv, za sada, nema žensku ekipu, u školicu su dobrodošle i devojčice, a svi polaznici imaće priliku da osnove ovog nekada veoma trofejnog sporta, iz prve ruke, nauče od iskusnog trenera Mirka Gavrilovića, koji je, inače, poznat kao specijalista za rad sa mladim takmičarima.

Iako je na čelu Stonoteniskog kluba „Spartak“, nedavno, došlo do promene u rukovodstvu kluba, pa je funkciju predsednika od Roberta Santa preuzeo Ištvan Berenji, prioriteti rada nimalo se nisu promenili, tako da je u prvom planu, i dalje, ostao rad na stvaranju sopstvenog podmlatka. Takvu klupsku politiku, koja se, mnogo puta, pokazala kao jedino ispravna, od svih stonoteniskih klubova u zemlji sprovodi jedino subotički „Spartak“, čiji kapiten Stefan Kostadinović će na ovogodišnjoj Balkanijadi, koja će se, od 31. jula do 5. avgusta, održati u Podgorici, braniti boje seniorske reprezentacije Srbije.

To je sigurno motiv više da vredni entuzijasti u Stonoteniskom klubu „Spartak“, i dalje, sa puno optimizma širom otvore vrata svog kluba za sve zainteresovane polaznike, koji bi voleli da postanu članovi njihove male, ali odabrane sportske čete.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Bronza za Filipa Zavišića

U organizaciji Saveza za daljinsko-maratonsko i masters plivanje Srbije, na bazenu u Dudovoj šumi, održano …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *