subota , 16 novembar 2019
Naslovna / Društvo / Asfaltirana Ulica Narodnog fronta

Asfaltirana Ulica Narodnog fronta

Najstarija ulica MZ Peščara , Ulica Narodnog fronta, nakon više od 30 godina postojanja je asfaltirana. Stanovnici ove ulice sa oduševljenjem dočekali su i poslednje korake u završavanju radova.
Za stanovnike ove ulice, to je kako kažu veoma značajno, jer na ovaj način mogu lakše da se kreću kroz ulicu, pristupe domovima, ali i najvažnije od svega je što se voda neće slivati u dvorišta. Neki od građana u ulici žive i više od 10 godina, a kako kažu skoro da se nije moglo proći, pa je ovaj asfalt veliko olakšanje.
Iz uprave MZ Peščara navode da se problemi u MZ svake godine razlikuju, a najpre se rešavaju oni “ključni” u skladu sa dobrobiti stanovnika. Radovi za ovu ulicu trajali su oko dve nedelje, a danas su završeni. Za rešavanje papirologije bilo je potrebno tri godine, a veliki broj ulica ne ispunjava uslove za asfaltiranje, navode iz MZ Peščara.
U realizaciji ovih radova učestvovala je lokalna samouprava kao i JP za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje Subotica. Iz MZ Peščara navode da su u poslednjih nekoliko godina imali veliku podršku u realizaciji i rešavanju ključnih problema od strane lokalne samouprave.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Info blok 14.11.2019.

Info blok 14.11.2019.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *