petak , 29 maj 2020
Naslovna / Društvo / Aktuelnosti u Gradskom udruženju penzionera

Aktuelnosti u Gradskom udruženju penzionera

U Gradskom udruženju penzionera u toku su prijave za odmaralište u Soko Banji i za nabavku ogreva. Pogodonosti plaćanja na rate bez kamate mogu iskoristiti članovi Gradskog udruženja penzionera kojih ima oko 16.000.

Gradsko udruženje penzionera u svom vlasništvu ima objekat sa 40 ležajeva u Soko Banji u kojem članovi Udruženja mogu boraviti od maja do kraja oktobra. Prijave za odmaralište su u toku, a omogućeno je plaćanje na 5 mesečnih rata i za smeštaj i za prevoz. Iz Udruženja poručuju da je cena smeštaja u sezoni, tokom jula i avgusta za 10 dana 6000 dinara, dok je van sezone za 10 dana potrebno izdvojiti 5.500 dinara. Povratna karta do Soko banje za članove Gradskog udruženja penzionera košta 3300 dinara i takođe se može platiti na 5 mesečnih rata.

Iz Udruženja podsećaju svoje članove da svake prve srede u mesecu mogu besplatno prekonstrolisati šećer u krvi i krvni pritisak. Ova merenja obavljaju se u prostorijama Gradskog udruženja penzionera u ulici Save Šumanovića br.4.

Gradsko udruženje penzionera Subotica broji oko 16.000 članova koji su aktivni u horskom pevanju i u izradi slika i predmeta od slame. Pored nabrojanih aktivnosti, članovi Udruženja bave se i raznim sportovima, te će 7.juna biti domaćini Sportskih igara.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Program „Uhvati, steriliši i pusti“

Od početka programa „Uhvati, steriliši i pusti“ do sada je učestvovalo 134 pasa koji su …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *